Amesto Translations – en del af Semantix!

I begyndelsen af marts 2018 blev Semantix og Amesto Translations officielt enige om at fusionere. Semantix og Amesto Translations er begge drevet af en fælles passion for oversættelser og for at finde løsninger, der gør, at du som kunde både får en oversættelse af høj kvalitet og adgang til systemer, der forenkler oversættelsesprocessen for dig. Sammen kan vi tilbyde en meget bred vifte af sprog- og kommunikationstjenester, der ikke matches af nogen andre på markedet i dag. Du kan nu drage fordel af 85 års kombineret erfaring inden for oversættelsesmarkedet!

Nyt navn – samme personer

Fusionen og det ændrede navn, som den medfører, påvirker ikke samarbejdet mellem dig som kunde og os som virksomhed. Du vil fortsat samarbejde med det samme hurtige og professionelle team. Alle dine kontaktpersoner er de samme, men e-mailadresserne er ændret fra @amesto.dk til @semantix.dk som i dette eksempel fornavn.efternavn@semantix.dk

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os!

5 fordele ved, at Amesto Translations har fusioneret med Semantix

  • Du samarbejder nu med branchens førende nordiske oversættelsesbureau
  • Du kan drage fordel af endnu flere erfarne og kompetente medarbejdere
  • Du vil nyde godt af en konstant teknisk udvikling, der drives af ambitionen om at skabe merværdi for dig
  • Du får adgang til et endnu større netværk af oversættere, men dit "team" af oversættere behøver ikke at blive ændret
  • Du kan stole på, at dine leverancer har samme høje kvalitetsniveau
Få et tilbud

Tryghed i din kommunikation med alle markeder

Oversættelser er et strategisk vigtigt produkt, og bare at oversætte ordene til et andet sprog er oftest ikke nok til, at budskabet bliver det samme. Ved at samarbejde med Nordens største oversættelsesbureau har du en samarbejdspartner, som både er nem at arbejde med, og hvis oversættelser altid har den rette kvalitet.

Mindre virksomheder i vores branche har svært ved at udvikle den tekniske støtte, som markedet kræver. Gennem fusionen kan vi nu i endnu højere grad investere i effektiv teknik, der gør det lettere for dig som kunde. Desuden bliver det lettere at leve op til høje sikkerhedskrav og sikre, at alle systemer er i overensstemmelse med GDPR.

Følg os på FacebookLinkedIn og Twitter, og du vil nyde godt af interessante tilbud samt tips og råd om oversættelse, skrivning og meget mere, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor.

Language Solutions

Konstant adgang til de nyeste tekniske løsninger

Som et førende tolke- og oversættelsesbureau tilbyder vi et omfattende udvalg af sprogtjenester, og vi hjælper dig med at finde den tolke- eller oversættelsestjeneste, der bedst opfylder netop dine behov. Vi er på forkant med udviklingen af API-løsninger til oversættelser og har også adgang til al den software, der måtte være behov for. Ved at vælge Semantix får du den bedst mulige kvalitet og kan drage fordel af den nyeste teknik, samtidig med at du sparer tid og penge.