Amesto Translations – nå en del av Semantix

I begynnelsen av mars 2018 ble Semantix og Amesto Translations offisielt enige om å slå seg sammen. Både Semantix og Amesto Translations drives av en lidenskap for oversettelser. Målet vårt er å finne løsninger som gjør at du som kunde får oversettelser av høy kvalitet. Du får også tilgang til systemer som forenkler oversettelsesprosessen for deg. Sammen kan vi tilby et meget bredt utvalg av språk- og kommunikasjonstjenester, som ingen andre på markedet kan konkurrere med. Nå kan du dra nytte av 85 års kombinert erfaring fra oversettelsesmarkedet.

Nyt navn – samme personer

Fusionen og det ændrede navn, som den medfører, påvirker ikke samarbejdet mellem dig som kunde og os som virksomhed. Du vil fortsat samarbejde med det samme hurtige og professionelle team. Alle dine kontaktpersoner er de samme, men e-mailadresserne er ændret fra @amesto.dk til @semantix.dk som i dette eksempel fornavn.efternavn@semantix.dk

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os!

5 fordele ved, at Amesto Translations har fusioneret med Semantix

  • Du samarbejder nu med branchens førende nordiske oversættelsesbureau
  • Du kan drage fordel af endnu flere erfarne og kompetente medarbejdere
  • Du vil nyde godt af en konstant teknisk udvikling, der drives af ambitionen om at skabe merværdi for dig
  • Du får adgang til et endnu større netværk af oversættere, men dit "team" af oversættere behøver ikke at blive ændret
  • Du kan stole på, at dine leverancer har samme høje kvalitetsniveau
Få et tilbud

Tryghed i din kommunikation med alle markeder

Oversættelser er et strategisk vigtigt produkt, og bare at oversætte ordene til et andet sprog er oftest ikke nok til, at budskabet bliver det samme. Ved at samarbejde med Nordens største oversættelsesbureau har du en samarbejdspartner, som både er nem at arbejde med, og hvis oversættelser altid har den rette kvalitet.

Mindre virksomheder i vores branche har svært ved at udvikle den tekniske støtte, som markedet kræver. Gennem fusionen kan vi nu i endnu højere grad investere i effektiv teknik, der gør det lettere for dig som kunde. Desuden bliver det lettere at leve op til høje sikkerhedskrav og sikre, at alle systemer er i overensstemmelse med GDPR.

Følg os på FacebookLinkedIn og Twitter, og du vil nyde godt af interessante tilbud samt tips og råd om oversættelse, skrivning og meget mere, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor.