Om os

Semantix får mennesker til at forstå hinanden. Vi tilbyder løsninger inden for oversættelse, tolkning og sprogundervisning.

Vi er Nordens største udbyder af sproglige ydelser og nummer 15 i verden. Vores størrelse giver dig som kunde værdifulde fordele. Vi har det største netværk af oversættere, tolke og sprog- konsulenter og kan derfor tilbyde dig rette kompetencer til hver enkelt opgave. Derudover har vi ressourcer til at købe og udvikle den seneste teknologi.

Vi har kunder i både den private og offentlige sektor. Nogle af de brancher og fagområder, vi er specialiserede i, er produktion og teknik, medicin og lægemidler, jura, bank og finans, reklame og medier, bilindustrien, energi og samfundsinformation.

Vores seneste kundeundersøgelse viser, at 92% af vores kunder er tilfredse eller meget tilfredse med Semantix‹ professionelle og imødekommende behandling.

Vi er omkring 300 medarbejdere på 12 kontorer i Sverige, Finland og Norge. Vores netværk består af ca. 7.000 professionelle oversættere, tolke og sprogkonsulenter.

Velkommen!