Semantix køber oversættervirksomheden Teknotrans

Med overtagelsen af Teknotrans AB fortsætter Semantix sin opkøbsstrategi og bliver dermed en endnu stærkere spiller på det globale marked. Semantix konsoliderer samtidig sin position som Nordens førende inden for sprogteknologi.

- Teknotrans’ forretningsstruktur og kundebase giver os gode muligheder for at styrke Semantix’ udbud af produkter og ydelser på det globale marked. Teknotrans har endvidere en lang tradition for at levere kvalitetsoversættelser inden for automobil- og industrisektoren, hvilket gør opkøbet ekstra interessant for os. Opkøbet er en yderligere konsolidering af Semantix’ rolle som Nordens førende inden for sprogteknologi og multisprogede ydelser, siger Patrik Attemark, CEO i Semantix.

Teknotrans blev grundlagt i 1971 og har kontorer i Göteborg og i Split i Kroatien. Selskabet er ejet af CEO Christian Hammer.

- Timingen for opkøbet er perfekt i forhold til at give Teknotrans en platform for fortsat vækst og vores kunder adgang til et bredere og mere komplet udvalg af sprogteknologiske produkter og ydelser, hvilket Semantix kan sikre, siger Christian Hammer, CEO i Teknotrans.

 

Semantix er den største sprogteknologivirksomhed i Norden og har leveret tolkning, oversættelse og avancerede sprogløsninger til den offentlige sektor og private virksomheder i mere end 50 år. Semantix har en omsætning på ca. SEK 1 mia. og er certificeret iht. ISO 9001:2015. Koncernen har kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Finland og er repræsenteret i Kina, Chile og Spanien. Semantix har omkring 400 fuldtidsansatte medarbejdere og råder over et omfattende netværk bestående af flere tusinde sprogspecialister over hele verden. Semantix er majoritetsejet af kapitalfonden Segulah V L.P. Du kan finde flere oplysninger på www.semantix.dk.

Du kan få flere oplysninger ved at kontakte

Patrik Attemark, CEO
patrik.attemark@semantix.se
+46 8 506 225 50DownloadDel