Semantix rekrutterer CMO

Semantix rekrutterer Annika Hampf som ny Chief Marketing Officer. Annika kommer fra en stilling som Marketing Director hos Pied Tanca Group AB.

– Jeg er særdeles tilfreds med rekrutteringen. Annikas brede kompetence og solide erfaring med varemærkestrategi og positionering både nationalt og internationalt er ekstremt vigtigt for os, nu hvor Semantix ekspanderer yderligere, siger Patrik Attemark, CEO hos Semantix.

Annika er økonom med en baggrund i både B2B og B2C, hvor hun først og fremmest har arbejdet med udvikling af varemærkestrategi og positionering samt omsat strategier til forretningsgenererende kommunikation.

– At komme med ombord hos Semantix på virksomhedens spændende forandringsrejse og få lov til at være en del af en særdeles kompetent organisation, hvor jeg kan bidrage med min erfaring inden for digital transformation, samt at lede et varemærkestrategisk positioneringsarbejde, er noget, jeg virkelig ser frem til. Semantix har et stærkt værdigrundlag og råder over kompetencer, der omfatter markedets bredeste tilbud inden for specialiserede sprogtjenester, så min opgave bliver at fokusere på at styrke denne position og på lang sigt at udvikle værktøjer for at kunne imødekomme kunderne på en relevant og kvalificeret måde, siger Annika Hampf.

Annika tiltræder stillingen den 4. april 2018 og vil være at finde hos Semantix i Stockholm. 

 

Semantix er den største sprogvirksomhed i de nordiske lande og har leveret tolke- og oversættelsesløsninger samt avancerede sproglige løsninger til den offentlige sektor og private virksomheder i mere end 50 år. Semantix har en omsætning på ca. SEK 900 mio. og er certificeret i henhold til ISO 9001:2015. Koncernen har kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland og er repræsenteret i Kina, Chile og Spanien. Semantix har ca. 400 medarbejdere og råder over et omfattende netværk af tusindvis af sprogspecialister overalt i verden. Semantix er majoritetsejet af kapitalfonden Segulah V L.P. Læs mere på www.semantix.dk.

Mere information

Patrik Attemark,
patrik.attemark@semantix.seDownloadDel