Sikkerhed og fortrolighed

I dag er det helt almindeligt ofte at stå over for sikkerhedstrusler af enhver slags. Det stiller større krav til teknologien, men også til alle, der deltager i vores arbejdsprocesser.

Høj teknisk sikkerhed

For at sikre tilgængelighed af information og ​​vores tjenester arbejder vi med overvågning og beskyttelse mod strømafbrydelser på vores kritiske systemer.

Krypteret filoverførsel

Filoverførsel sker via vores sikre kundesider. Du leverer dine filer direkte via din kundeside hos os, og oversættere leverer oversættelser tilbage via deres leverandørsider. Datakommunikation foregår over en SSL-krypteret forbindelse.

Vi følger udviklingen inden for informationssikkerhed for at beskytte alle oplysninger, som er lagret hos hos.

Personlig fortrolighedsaftale

Et af de vigtigste områder inden for informationssikkerhed er, hvordan oplysninger håndteres af de mennesker, der kommer i kontakt med dem.

Vi informerer regelmæssigt vores medarbejdere og underleverandører om vigtigheden af at behandle kundeoplysninger på en sikker måde, mens vi hele tiden udvikler og raffinerer vores sikkerhed. Alle, der arbejder i Semantix-netværket, har forpligtet sig til at overholde betingelser og regler ifølge en personlig aftale om fortrolighed.