Semantix oversættelsesbureau – nøglen til mere salg

Tilgængelighed, hurtig kommunikation og øget salg. Alt afhænger af oversættelsen af dine tekster. Vi ved, at salget stiger med 25 %, når du oversætter dine tekster til målgruppens eget sprog. Vi tilbyder oversættelser i høj kvalitet med korte leveringstider til en god pris. Semantix er Nordens største oversættelsesbureau og har derfor det største netværk af oversættere til alle brancher.

Vil du gerne kunne håndtere oversættelser direkte i jeres system?

Det kan du ved hjælp af vores connectors. Vores AutoConnect-løsninger integreres fuldt ud i jeres CMS- eller PIM-system, så du kan håndtere oversættelser hurtigere og mere sikkert end nogensinde før. Du slipper for at skulle kopiere teksten over manuelt og bekymre dig om filformater. Læs mere ved at vælge dit system nedenfor.

AutoConnect InRiver

AutoConnect Episerver

AutoConnect Paligo

AutoConnect WordPress

Administrer dine oversættelser online

Der er flere fordele ved at administrere opgaver online. Ud over at lette administrationen og få et bedre overblik, er det også mere sikkert. Udfyld formularen, så sender vi dig et login til vores kundeportal.

Sprogløsninger

Få styr på dit indhold på flere sprog

Kan du ikke finde den seneste version af din virksomheds terminologi eller produktbeskrivelser, fordi de er gemt i Excel et eller andet sted? Er du usikker på, om det er de endelige, godkendte versioner? Vores værktøj Copernicus fjerner denne kompleksitet og vedligeholder alt på ét sted.

Med Copernicus kan du også nemt begrænse, hvilket flersproget indhold I deler med forskellige interessenter, og alle oversættelser startes med et klik på en knap.