Hvad er Semantix Translation add-on til Episerver?

I takt med at virksomheden vokser, stilles der stadigt højere krav til effektivitet i arbejdet med sprogversioner på hjemmesiden. Det skal være hurtigt at tilføje sprog til hjemmesiden. Og hvis teksten skrives om, skal alle sprogversioner på hjemmesiden opdateres. Med Semantix Translation add-on til Episerver bliver arbejdet med både opdateringer og nye sprog på hjemmesiden meget enklere.

Hvordan fungerer Semantix Translation add-on til Episerver?

I Semantix Translation add-on til Episerver vælger du, hvilke sider på hjemmesiden, der skal oversættes. Med få klik kan du eksportere teksten på de valgte sider til en XML-fil, som du sender til Semantix til oversættelse.

Når oversættelsen er klar, importerer du med nogle få klik de oversatte sider og blokke, som indfinder sig på rette sted og med rette typografi på hjemmesiden.

Hvor meget tid sparer Semantix Translation add-on til Episerver?

Eftersom du slipper for at kopiere og indsætte de tekster, der skal oversættes, i et tekstdokument, har du sparet meget tid, allerede før oversættelsen sættes i gang. Og du sparer lige så meget tid efter oversættelsen, hvor du slipper for at kopiere og indsætte teksterne.

Hvordan påvirker oversættelse af hjemmesiden placeringer i Google?

En oversat hjemmeside rangerer højere i Googles søgeresultater. Desuden vises den i Googles søgeresultater i de lande, hvor sproget tales.

Er det muligt at få en demonstration af Semantix Translation add-on til Episerver?

Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen, så kontakter vi dig og aftaler en demonstration af Semantix Translation add-on til EPiServer.