API til automatiseret oversættelse

Opdater flersproget indhold hurtigt, enkelt og med kortere leveringstider. Ved hjælp af vores enkle plugin kan du nemt oprette og vedligeholde indhold på mange sprog – i det samme miljø, hvor du opretter og publicerer dit indhold.

Interesseret? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig.  Er du ikke sikker på, om en API-løsning er fordelagtig for dig? Læs videre, så fortæller vi dig om fordelene ved vores automatiserede løsninger til opdatering af dit indhold.

 

Semantix AutoConnect

Har du brug for at oversætte din hjemmeside? Det findes der er et plugin til! Det skal være nemt at bestille oversættelse og holde din hjemmeside opdateret på alle dens forskellige sprog. Det synes vi i hvert fald hos Semantix.

Automatiser tekst- og oversættelsesarbejdet ved hjælp af integration. Med vores API-og plugin-løsninger kan du hurtigt og ubesværet sende, hente og publicere dine webtekster på din e-handelsplatform eller i dit CMS-system.

Vi har mere end 3.000 oversættere klar til at hjælpe dig med dine sprogbehov. Uanset sprogkombination, disciplin, branche og materiale har vi en oversætter, der passer til dine behov.

Slut med at klippe og klistre

Det kan være en krævende opgave at holde sin hjemmeside opdateret på forskellige sprog, og sandsynligheden for, at der opstår håndteringsfejl ved filoverførsel og ftp-upload, er høj.

Semantix AutoConnect gør det nemt at integrere dit CMS i oversættelsesprocessen. Det at begå sig på det internationale marked indebærer store udfordringer og stiller ofte krav om relevant kommunikation på flere sprog.

Fordele ved nem integration

 • Bedre overblik 
  Du kan holde øje med status for dine oversættelser i realtid.

 • Fleksibel og omkostningseffektiv 
  Det er slut med at klippe og klistre. Det er også muligt at håndtere metadata.

 • Justerbare indstillinger 
  Du kan vælge automatisk eller manuel publicering, alt efter hvad der passer til dine behov.

 • Ensartede oversættelser 
  Fuld udnyttelse af tekniske hjælpemidler, således at tekst, der er blevet brugt tidligere, kan genbruges.

Installation, implementering og support

Vi er til rådighed for vores kunder. Uanset om det drejer sig om implementering af vores API/plugins, installation og konfiguration af moduler eller teknisk support, står vi til rådighed.

Understøtter: EPiServer CMS og EPiServer Commerce. Pluginet opdateres løbende til den nyeste version af EPiServer, og som kunde har du kontrol over opdateringerne.

Semantix Translations er officiel WPML-partner, og al support håndteres direkte af WPML.  Vi er også til din rådighed og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at få den support, du har brug for.

Interesseret? Book en gratis demo i dag!