Episerver oversættelses-API til hjemmesider

At oversætte din virksomheds hjemmeside er den mest omkostningseffektive måde at komme ind på et nyt marked på, men vi ved, at det kan være en vanskelig og tidskrævende opgave at holde din hjemmeside ajour på alle dens forskellige sprog. Det er derfor, vi tilbyder AutoConnect! Ved at bruge vores enkle EPiServer-connector kan du oversætte din hjemmeside og øge antallet af besøgende på ingen tid.

Interesseret? Udfyld dine oplysninger i skemaet, så kontakter vi dig. Ikke sikker på, om du har brug for et plugin til din API? Læs videre for at lære mere om de muligheder, vores oversættelsesværktøj tilbyder.

Oversæt indhold med Episerver-connector

Episerver er et content management system (CMS); en platform, hvor brands kan styre og forbinde indhold, e-handel og digital markedsføring. Desværre findes der som standard ingen add-on til oversættelse i EPiServer, og det er her vi kommer ind i billedet! Vi tilbyder dig en nem og funktionel måde at oprette en flersproget hjemmeside.

Vores API-løsning er en connector til oversættelse af hjemmesider, der er integreret i din Episerver-platform. På den måde kan du sende din hjemmeside til oversættelse – enten helt eller delvist – direkte fra Episerver med nogle få, enkle klik. AutoConnect gør det nemt at integrere dit CMS sømløst i oversættelsesprocessen. Den automatiserede proces giver dig mulighed for at frigøre tid til at fokusere på din primære virksomhed.

Bør du oprette en flersproget EPiServer-hjemmeside?


Du har måske opdaget, at alle globale brands har flersprogede hjemmesider? Hvis du har ikke-engelsktalende, internationale publikummer, er det vigtigt, at din hjemmeside er tilgængeligt på deres egne sprog. Flersprogede hjemmesider og onlinebutikker giver virksomhederne en konkurrencemæssig fordel. Det kan dog være en krævende opgave at holde din hjemmeside ajour på alle dens forskellige sprog. Heldigvis kan du ved hjælp af de rigtige foranstaltninger gøre din hjemmeside flersproget uden at bruge en formue og investere en masse tid.

 Med vores oversættelsesconnector til EPiServer kan du få præcis den hjemmeside, din virksomhed har brug for, hurtigt, enkelt og med et beskedent budget. Du kan holde dit indhold opdateret på så mange sprog, som du ønsker, og du får adgang til alle vores bedste oversættere – blot med et enkelt klik! Vi tilbyder oversættelse til mere end 170 sprog.

Hvorfor bør du investere i et professionelt oversættelsesplugin til dit CMS?

Har du brug for et oversættelsesværktøj, men er ikke sikker på, om du skal investere i en professionel API-løsning? Det hele handler om værdiansættelse: 1. Vil du gerne have dine besøgende til at forstå dit budskab og hvad du sælger? 2. Ønsker du at opbygge et stærkt brand, og vil du gerne opfattes som troværdig?

Hvis svaret er ja, så er en god oversættelse afgørende. Der findes enkle og gratis widgets til oversættelse af hjemmesider, som du kan implementere på din side, og som giver den besøgende en øjeblikkelig oversættelse. Men disse værktøjer er aldrig perfekte, og det ville være på grænsen til uprofessionelt at bruge dem på din virksomheds hjemmeside. Undersøgelser viser, at sprogfejl påvirker en virksomheds brand negativt, og du risikerer at blive opfattet som upålidelig. Intet kan slå en oversættelse udført af professionelle. Ved at implementere vores oversættelses-add-on til EPiServer kan du få adgang til de bedste oversættere med blot et par klik og samtidig frigøre tid.

Hvordan fungerer oversættelses-API'en for dig?

Hvis du allerede har en flersproget hjemmeside, ved du, hvor trættende og tidskrævende oversættelsesprocessen er. At oprette og opdatere indhold er i sig selv en omfattende opgave. Hvis du så oven i købet skal finde egnede oversættere, koordinere, gennemgå, rette og eventuelt klippe og klistre den tilpassede tekst i alle sprogversionerne på din hjemmeside, har du ikke meget tid tilovers til din vigtigste opgave: at sørge for at skabe fantastisk indhold.

Hvis du investerer i en API-løsning til oversættelse, kan du holde op med at spilde tid på at klippe og klistre – vores Episerver-connector gør arbejdet for dig. I Episervers brugerflade kan du sende din hjemmeside – enten helt eller delvist – direkte til vores oversættere. Når oversættelsen er klar, sendes filerne automatisk tilbage til det angivne sted i dit CMS. Spar tid og penge ved at lade professionelle udføre arbejdet for dig.

Fordelene ved at bruge Semantix AutoConnect


Bedre overblik over dine oversættelser, herunder overvågning af oversættelsesstatus i realtid

Du har ikke brug for nogen eksterne programmer, da pluginet er tilgængeligt i Episerver

Med AutoConnect får du en direkte og automatisk forbindelse mellem WPML og Semantix

Fleksibel og omkostningseffektiv håndtering

Effektivt oversættelsesflow med fleksibel håndtering af metadata

Konsistente oversættelser

Øg produktiviteten, og udgiv mere flersproget indhold

Forøg dit investeringsafkast ved at frigøre ressourcer og reducere omkostningerne

Undgå, at der sniger sig fejl ind, når du klipper og klistrer, og når du overfører og uploader filer via ftp

Bestil oversættelser, når det passer dig

Enkle installations-og opdateringsprocedurer

- Få adgang til de bedste oversættere uden ordreforsinkelser

Installation, implementering og support

Vi er til rådighed for vores kunder. Uanset om det drejer sig om implementering af vores API-løsninger/-plugins, installation og konfiguration af moduler eller teknisk support, står vi til din rådighed.

Vedrørende support til: Episerver CMS og Episerver Commerce. Pluginet opdateres løbende til den nyeste version af Episerver, og som kunde har du kontrol over opdateringerne.