WordPress oversættelses-plugin til hjemmesider

At oversætte din virksomheds hjemmeside er den mest omkostningseffektive måde at komme ind på et nyt marked på, men vi ved, at det kan være en vanskelig og tidskrævende opgave at holde din hjemmeside ajour på alle dens forskellige sprog. Ved at bruge vores simple WordPress-plugin kan du oversætte din hjemmeside og øge antallet af besøgende på ingen tid.

Interesseret? Udfyld dine oplysninger i skemaet, så kontakter vi dig. Ikke sikker på, om du har brug for et plugin? Læs videre, og lær mere om de muligheder, vores oversættelsesværktøj byder på.

Sådan gør du din WordPress-hjemmeside flersproget

WordPress er open-source-software til opbygning af hjemmesider. Der findes millioner af hjemmesider i WordPress, herunder blogs og virksomheders og koncerners hjemmesider. WordPress er ikke flersproget som standard, men det understøtter plugins – og det er her, vi kommer ind i billedet! Vi tilbyder dig en nem og funktionel måde at oprette en flersproget hjemmeside. Vores plugin er en oversættelsesløsning, der er integreret i din WordPress-platform.

På den måde kan du sende din hjemmeside til oversættelse – enten helt eller delvist – direkte fra WordPress med nogle få, enkle klik. . Frigør tid og spar penge ved at overlade oversættelsesprocessen til os.

Opret en flersproget hjemmeside med WPML

Semantix er officiel WPML-partner (WordPress Multilingual). Det er et WordPress-kompatibelt plugin, der kan gøre din hjemmeside flersproget. WPML er branchestandarden, når det gælder oversættelse i WordPress. Når du opretter en flersproget hjemmeside med WPML via Semantix, får du adgang til alle vores bedste oversættere – blot med et enkelt klik!

Vi tilbyder oversættelse til mere end 170 sprog. Den automatiserede proces giver dig mulighed for at frigøre tid til at fokusere på din primære virksomhed. Når du vælger vores WordPress-plugin, får du fleksibilitet, bekvemmelighed og stabilitet.

Bør du oprette en flersproget WordPress-hjemmeside?

Du har måske opdaget, at alle globale brands har flersprogede hjemmesider? Hvis du har ikke-engelsktalende, internationale publikummer, er det vigtigt, at din hjemmeside er tilgængeligt på deres egne sprog. Flersprogede hjemmesider og onlinebutikker giver virksomhederne en konkurrencemæssig fordel. 

Heldigvis kan du ved hjælp af de rigtige foranstaltninger gøre din hjemmeside flersproget uden at bruge en formue og investere en masse tid. Med vores oversættelsesplugin kan du få præcis den hjemmeside, din virksomhed har brug for, hurtigt, enkelt og med et beskedent budget.

Hvordan fungerer oversættelsespluginet til hjemmesider for dig?

Normalt kræver det en hel masse administrativt arbejde at oversætte en hjemmeside. Du skal samle de tekster, der skal oversættes, finde egnede oversættere, koordinere, revidere, korrigere og til sidst klippe og klistre den tilpassede tekst i alle sprogversioner på hjemmesiden. Med WPML behøver du ikke længere håndtere oversættelsesprocessen selv.

Når du installerer vores plugin, sender du ganske enkelt den tekst, du skal have oversat – alt fra en enkelt linje tekst til tusindvis af ord ad gangen – direkte fra dashboardet i WordPress. Når oversættelsen er klar, sendes filerne automatisk tilbage til det angivne sted i dit CMS – helt uden at klippe og klistre. WPML-pluginet søger automatisk efter fuldførte oversættelser, og indholdet kan offentliggøres enten automatisk eller manuelt af dine redaktører/administratorer. WPML mindsker det administrative arbejde, der kræves af vores kunder, samtidig med at integrationen åbner for et hurtigere flow.

Hvorfor bør du investere i et professionelt oversættelsesplugin til dit CMS?

Har du brug for et oversættelsesværktøj, men er ikke sikker på, om du skal investere i et professionelt plugin? Det at begå sig på det internationale marked indebærer store udfordringer og stiller ofte krav om relevant kommunikation på flere sprog. Det kan dog være en krævende opgave at holde din hjemmeside ajour på alle dens forskellige sprog. Der findes enkle og gratis widgets til oversættelse af hjemmesider, som du kan implementere på din side, men den slags værktøjer er aldrig perfekte, og det ville være på grænsen til uprofessionelt at bruge dem på din virksomheds hjemmeside.

Intet kan slå en oversættelse udført af professionelle. Ved at installere vores oversættelsesplugin har du adgang til de bedste oversættere med blot et par klik. Og hvis du fortsat udfører det administrative arbejde selv, har du mindre tid til at fokusere på din primære opgave. Spar tid og penge ved at lade professionelle udføre arbejdet for dig.

Fordelene ved at bruge WPML

- Bedre overblik over dine oversættelser, herunder overvågning af oversættelsesstatus i realtid

- Du får en direkte og automatisk forbindelse mellem WPML og Semantix

- Fleksibel og omkostningseffektiv håndtering

- Effektivt oversættelsesflow med fleksibel håndtering af metadata

- Konsistente oversættelser

- Automatisk eller manuel publicering

- Standardindstillinger, der kan tilpasses

- Øg produktiviteten, og udgiv mere flersproget indhold

- Forøg dit investeringsafkast ved at frigøre ressourcer og reducere omkostningerne

- Undgå, at der sniger sig fejl ind, når du klipper og klistrer, og når du overfører og uploader filer via ftp

- Bestil oversættelser, når det passer dig

- Enkle installations-og opdateringsprocedurer

- Få adgang til de bedste oversættere uden ordreforsinkelser

Installation, implementering og support

Semantix er officiel WPML-partner, og al support håndteres direkte af WPML.

Vi er til rådighed for vores kunder. Uanset om det drejer sig om implementering af vores API/plugins, installation og konfiguration af moduler eller teknisk support, står vi til rådighed og hjælper dig med at få den support, du har brug for.