Sikre og hurtige automatiserede oversættelsesydelser

Secure MT er et automatiseret oversættelsesværktøj med et højt sikkerhedsniveau, som er sikkert at bruge til fortrolige oplysninger, og som kan anvendes af flere medarbejdere på en række forskellige sprog. 

Interesseret? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig. Ønsker du mere information om, hvad Semantix Secure MT er? Læs videre, og få mere at vide om fordelene ved værktøjet.

Hvad er maskinoversættelse?

Vi har set, at brugen af maskinoversættelse er steget støt i årenes løb, efterhånden som kvaliteten af maskinoversættelse er blevet bedre.

Maskinoversættelse er automatisk oversættelse fra et sprog til et andet. Fordelen ved maskinoversættelse er, at det er muligt at oversætte store mængder tekst på meget kort tid, samtidig med at det originale layout bevares.

Hvad er Secure MT?

Secure MT er sikker maskinoversættelse, der tager udgangspunkt i den samme maskinoversættelse, som vi bruger, når du bestiller en maskinoversat tekst hos os. Når du bestiller maskinoversættelse hos os, håndteres oversættelsen i et lukket system via krypteret overførsel. Men forskellen på almindelig maskinoversættelse og  Secure MT er, at det er et sikkert maskinoversættelsesværktøj, som altid er til rådighed for dig og dine medarbejdere. 

Hvis du ofte har brug for at oversætte følsomme oplysninger såsom e-mails og interne dokumenter, anbefaler vi, at du installerer Secure MT, som giver dig og dine medarbejdere et sikkert alternativ til gratis, usikre online oversættelsesværktøjer. Læs videre, og find ud af, hvorfor det er afgørende for din virksomhed at installere maskinoversættelsesværktøj, der er sikkert.

Hvorfor er sikker maskinoversættelse nødvendig ved håndtering af følsomme eller fortrolige oplysninger?

Overalt i erhvervslivet sker der brud på sikkerheden hver eneste dag. Hvorfor? Der er nogle, der har et dagligt behov for at oversætte tekst – og da er det nemt, hurtigt og frem for alt gratis at bruge webbaserede oversættelsesværktøjer. Brud på IT-sikkerheden sker ofte ubevidst og i god tro. Men når først dine medarbejdere har indtastet fortrolige oplysninger i gratis webbaserede maskinoversættelse værktøjer, så har du et problem. For når først dine data er kopieret over i et online oversættelsesværktøj, har hele verden adgang til dem, og hvem som helst kan få fat i dem.

Det var præcis, hvad der skete for norske Statoil, som er et multinationalt olie- og gasselskab, da man opdagede, at man uforvarende havde lækket fortrolige oplysninger ved brugen af gratis, webbaserede oversættelsesværktøjer. De fortrolige oplysninger kunne nemt søges frem med en hvilken som helst søgemaskine. Den situation ønsker du ikke at stå i, både af hensyn til dig selv og dine kunder. Læs mere om de potentielle farer ved at bruge usikre webbaserede oversættelsesværktøjer.

Giv dine medarbejdere mulighed for sikker oversættelse.

Den vigtigste årsag til potentielle brud på sikkerheden er, at de fleste virksomheder ganske enkelt ikke giver deres ansatte et bedre alternativ. Så hvordan kan virksomheder forhindre brud på IT-sikkerheden? Du kan begynde med at informere medarbejderne om, at de ikke må bruge gratis oversættelsestjenester til virksomhedsrelaterede oversættelser. Du kunne også overveje at blokere adgangen til gratis oversættelsesværktøjer på nettet. Men da der findes mange gratis oversættelsesværktøjer, ville det være nærmest umuligt.

Undgå potentielle brud på IT-sikkerheden i forbindelse med medarbejdernes brug af gratis maskinoversættelsesværktøj på nettet, som lagrer og behandler virksomhedens data. Giv i stedet dine medarbejdere adgang til en sikker tjeneste til professionel brug, som garanterer, at oversættelsen håndteres i et lukket system via krypteret overførsel (via SSL).

Hvornår kan du bruge Semantix Secure MT?

Secure MT er et fantastisk værktøj, når man står over for en stigende mængde indhold, der kræver øjeblikkelig oversættelse. Foruden at forhindre brud på IT-sikkerheden er sikker maskinoversættelse en omkostningseffektiv og tidsbesparende måde at oversætte på. Det er et fremragende stykke værktøj, når du har brug for en hurtig og forståelig oversættelse af manualer, e-mails, udbudsdokumenter og interne dokumenter, men også når du arbejder med fortrolige oplysninger, takket være den sikre forbindelse.

Ydelsen giver mulighed for enkel opfølgning og rapportering om eksempelvis anvendte sprogpar og antallet af oversatte ord. Secure MT kan 'trænes' til en bestemt branche eller virksomhed eller et bestemt emneområde. Det øger kvaliteten og nøjagtigheden af oversættelserne yderligere.

Fordele

Høj sikkerhed
Al tekstbearbejdning sker via en sikker HTTPS-forbindelse. Krypteret dataoverførsel. Filer og tekster gemmes ikke.


Fleksibel
En enkel og fleksibel ydelse, der let kan tilpasses til omfanget af din virksomheds oversættelsesbehov.


Kort leveringstid
Kort leveringstid – du kan få oversættelsen tilbage næsten med det samme.


Bevaret layout
Du får de oversatte filer tilbage i det originale layout via Semantix brugergrænseflade.