Løft dit indhold op på et helt nyt niveau

Saml, oversæt, administrer og del dit flersprogede indhold med Copernicus.

Book en demo

Oplev fremtidens måde at administrere flersprogede aktiver på


Opnå korrekt og ensartet brug af din virksomheds flersprogede indhold på tværs af alle interessenter – både internt i og uden for virksomheden. Idéen er, at du får korrekt, godkendt flersproget indhold der, hvor du har brug for det – alt sammen fra ét enkelt sted!

Nemt at bruge


Vælg sprog, indtast et ord, og tryk på søg. Det er så enkelt, at det er svært at lade være med at bruge det!

Opret forbindelse til API


Vores API-connector gør det nemt at samle, dele og publicere flersproget indhold med andre systemer.

Sikkert at bruge


Brug de seneste flersprogede aktiver i sikker vished om, at de lokale markeder har godkendt dem.

Sådan fungerer det

Få styr på dit flersprogede indhold


Kan du ikke finde den seneste version af din virksomheds terminologi eller produktbeskrivelser, fordi de er gemt i Excel et eller andet sted? Er du usikker på, om det er de endelige, godkendte versioner? Lyder det bekendt? Copernicus fjerner denne kompleksitet og vedligeholder alt på ét sted – et ægte enkelt kilde-administrationssystem. Hent den nyeste version, og tjek for ændringer, godkendelsesstatus, fortrolighedsniveau m.m. på tværs af alle markeder og sprog.

Bevar aktivernes fortrolighed


Beslut, hvilket flersproget indhold der kan og bør deles med interessenterne. Beslut, hvem der har adgang til at se hvad og hvornår, ved hjælp af et komplet udvalg af værktøjer til brugeradministration, Active Directory-integration og fortrolighed. Det betyder, at du kan forberede din næste produktlancering på flere markeder og holde alle oplysningerne fortrolige, indtil du er klar til at offentliggøre dem. Det er slut med ubehagelige overraskelser og lækager.

Oversæt og godkend


Igangsæt oversættelsen ved at klikke på en knap. De færdige oversættelser returneres til Copernicus, hvor de lokale markeder godkender aktiverne på deres eget sprog. Nu har aktiverne officiel status, og andre interessenter i din organisation kan trygt bruge dem i enhver kanal, f.eks. et websted, feeds på sociale medier, trykte materialer eller en produktside i en e-handelsløsning.

Nemt at komme i gang med, nemt at bruge

Indledende møde

Når du har kontaktet os, aftaler vi et møde, hvor vi drøfter dine behov.

Konfiguration af dit Copernicus

Efter det indledende møde konfigurerer vi Copernicus med de felter og kategorier, du har brug for. Vi hjælper dig med at konfigurere eventuelle API-integrationer og importere dine data.

Test af konfigurationen

Du tester hele konfigurationen, herunder kategorier, felter, brugertilladelser og fortrolighed.

Oplæring af dine brugere

Vi hjælper dig med at uddanne dine medarbejdere og andre interessenter alt efter deres brugerrolle i Copernicus.

Løbende support

Vores kundeservice og tekniske service står altid klar til at svare på spørgsmål, igangsætte en oversættelse og hjælpe med yderligere API-integrationer eller funktioner.

4. generation af det flersprogede administrationsværktøj


Det er vigtigt for dig at kunne administrere flersproget indhold, som fremmer vækst på dine globale markeder, og derfor arbejder vi kontinuerligt på at give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Fjerde generation af Copernicus trækker på mere end tyve års erfaring inden for sprogindustrien og feedback fra brugerne og er kulminationen af alt, hvad vi har lært – et unikt værktøj til administration af flersprogede aktiver.

Derfor er administration af flersprogede aktiver vigtigt

  • Styrk din brandkommunikation med konsekvent brug af godkendte termer, produktnavne og indhold på tværs af alle markeder og på alle sprog.

  • Reducer omkostningerne ved at administrere og opbevare flersprogede data i flere systemer.

  • Få produkterne hurtigere på markedet ved at integrere oversættelsesprocessen direkte i processen med administration af aktiver.

  • Strømlin administration af brugere og fortrolighed ved hjælp af din virksomheds eksisterende Active Directory-protokoller.

Interesseret? Book en gratis demo i dag!