Oversættelse på den nemme måde


Få fuldstændig styr på dine oversættelsesaktiviteter via en enkel grænseflade med Semantix Language HUB.

Book en demo

Få adgang til alt på ét sted

Uanset om du vil bestille en oversættelse eller se dine nuværende og tidligere ordrer, kan du med Language HUB gøre dette og meget andet fra en enkel grænseflade, der kan tilpasses.

Hold tingene kørende, uanset hvor du er

Få adgang til Language HUB, når du er på farten. Ved hjælp af den enkle, strømlinede grænseflade kan du nemt oprette en ordre og følge med i oversættelserne og endda tjekke din virksomhedsspecifikke terminologi for at sikre, at du sender et konsistent budskab ud i verden.

Fik vi nævnt omkostningsbesparelserne?

Ved at vælge den rigtige sprogydelse kan du reducere omkostningerne, forkorte leveringstiden og få dit brand hurtigere ud på markedet.

Victory

Sådan fungerer det

Bestil oversættelsen

Når dit indhold er klar til at blive oversat, kan du nemt oprette en ordre eller anmode om et tilbud ved hjælp af det forenklede workflow. Du kan endda genbruge tidligere ordreskabeloner til hurtigt at bestille tilbagevendende eller lignende oversættelser.

Hold styr på dine oversættelser

Følg med i alle oversættelserne fra start til slut, så du ved, præcis hvornår du kan forvente levering.

Få det store overblik

Hold øje med dine oversættelsesaktiviteter, omkostninger og meget mere med Language HUBs rapporteringsværktøj, som kan tilpasses.

En sprogydelse, der passer til formålet

Uanset om du bare skal kunne forstå sammenhængen i en tekst eller har brug for en grundigt gennemarbejdet oversættelse, som skal læses af mange millioner, kan du med Language HUB vælge den sprogydelse, der passer bedst til dine behov.

Tilføjelsesprogrammer, der passer til dine behov

Få mere ud af Language HUB med en række nyttige tilføjelsesprogrammer. Tilføjelsesprogrammerne til Language Hub giver dig de værktøjer, du skal bruge for at gøre livet lettere – lige fra 1 times ekspresoversættelse ved mindre opgaver til sikker maskinoversættelse med mere.

Hænder

Fordelene ved Language HUB

Hold styr på alle dine oversættelser

  • Semantix Language HUB giver dig et komplet overblik over dine oversættelsesaktiviteter. Det er slut med at bestille via e-mail og overvåge processen i regneark – det hele foregår i Language HUB.

Arbejd mere effektivt med termbaser og oversættelseshukommelser

  • Brandet er virksomhedens ansigt udadtil, og det skal være konsistent. Når du har Language HUB på din mobilenhed, er din virksomhedsspecifikke terminologi kun et swipe væk, uanset hvor du befinder dig.

Interesseret? Book en gratis demo i dag!