Oversættelsesstyring direkte fra dine egne systemer

API

Repliker funktionaliteten.

Oplev fordelene ved API

 

  • Stærk integration

    Vores API, kendt som en Application Programming Interface, indeholder programmeringsværktøjer, der gør det muligt at kæde dit CMS eller PIM-system direkte sammen med Semantix Language HUB.

  • Forbedret time-to-market

    Nå hurtigere ud på de internationale markeder med et enkelt, strømlinet workflow, som du styrer fuldkomment gennem din brugertilpassede API.

  • Sikker overførsel

    Vores API har http-forbindelse, der følger branchestandarderne og sikrer, at dine data er beskyttet mod nysgerrige blikke. Din adgangskode krypteres ved hjælp af BCrypt-hashfunktionen.

 

Link

Strømlin din oversættelsesproces

At du har et effektivt workflow for oversættelse er afgørende for at få dit indhold oversat hurtigt og effektivt. At du kan aktivere dette workflow ved hjælp af vores stærke og brugervenlige API betyder, at du kan skabe en løsning, der fungerer optimalt for din virksomhed.

Language

Opdater flersproget indhold hurtigt og enkelt

Vælg det indhold, der skal oversættes, og send din bestilling direkte til vores oversættelsesportal via API’en.

Life ring

Vi er klar til at hjælpe

Ud over at levere omfattende dokumentation til vores API kan du også kommunikere direkte med vores dygtige team af API-udviklere, hvis du har brug for hjælp.

Hvor let er det?

Semantix API er den ideelle løsning, hvis du vil skræddersy din egen oversættelses-API. Vores API-tilføjelsesprogram giver dig mulighed for uden problemer at skalere oversættelsesstyring, der passer til dine programmer. Da vores tilføjelsesprogram er baseret på REST API, kan du nemt gøre det muligt for dine medarbejdere at bruge jeres eksisterende eller oprette en ny oversættelsesgrænseflade og forbinde den til oversættelsesflowet i vores Language HUB – en helt igennem brugerdefinerbar løsning!

Victory

Total oversættelsesstyring

 

Et stigende antal skalerbare tilføjelsesprogrammer er tilgængelige for Semantix Language HUB, som er vores brugervenlige løsning, der holder fuldstændig styr på din virksomheds oversættelsesaktiviteter.

Få mere at vide om Semantix Language HUB

Interesseret? Book en gratis demo i dag!