Nogle gange kan det bare ikke vente …


Add-on: 1-Hour Express

Bestil en oversættelse på op til 50 ord, og modtag den inden for en time.

Fordelene ved 1-Hour Express

Hvis du har brug for en hurtig oversættelse af 50 ord eller mindre, er vores 1-times ekspresleveringstjeneste den ideelle løsning for dig. Ved hjælp af et enkelt, webbaseret bestillingssystem laves din oversættelse af en professionel oversætter og leveres til dig inden for en time. Og hvis du har en oversættelseshukommelse, bruger vi også den, så vi kan levere det bedst mulige resultat.

Vores 1-times ekspresleveringstjeneste er tilgængelig mandag-fredag fra 09.00-16.00. Vi accepterer de fleste filformater, herunder Microsoft Office, IDML og .txt, og leverer oversættelser til og fra engelsk, tysk og de skandinaviske sprog.

Victory

Få dit budskab ud hurtigt 

Vores tilføjelsesprogram 1-Hour Express er beregnet til de situationer, hvor du skal bruge en oversættelse hurtigt, men hvor du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Så uanset om du poster en vigtig besked på Facebook og LinkedIn eller kommunikerer en vigtig meddelelse til dine internationale kontorer, så er vores 1-times ekspresleveringstjeneste værktøjet til dig.

Din 1-times vej til perfekt oversættelse

  • Hurtig og nem bestilling
    Du skal blot vælge dit sprog, indsætte din tekst direkte på websiden og afslutte din bestilling med nogle få ekstra klik.

  • Hastighed og kvalitet er garanteret
    Vores team af dygtige oversættere står klar til at levere en professionel oversættelse af høj kvalitet inden for en time.

1 hour express icon

1-times oversættelse lige ved hånden

 

Vores tilføjelsesprogram 1-Hour Express er integreret direkte i Semantix Language HUB, så bestilling foretages nemt og ligetil fra en og samme grænseflade. Så uanset om du bestiller en oversættelse af en hel manual, et websted eller blot en enkelt sætning, er du dækket ind med Semantix Language HUB og 1-times ekspreslevering.

Find ud af mere om vores Language HUB

Interesseret? Book en gratis demo i dag!