Få adgang til din oversættelseshistorik med det samme

 

Add-on: Memory Search

Søg i dine oversættelser efter …

Oplev fordelene ved Memory Search

  • Forbedret ensartethed
    Søg efter og genbrug dine oversættelser, så du altid kommunikerer samme budskab.

  • Altid opdateret
    Din oversættelseshukommelse opdateres automatisk med hver eneste oversættelse, vi laver for dig.

  • Total adgang
    Vores cloudbaserede løsning betyder, at dine medarbejdere kan søge i virksomhedens oversættelser, hvor som helst, når som helst.

Strømlin din oversættelsesproces

Tilføjelsesprogrammet er perfekt, når du har brug for at oversætte noget selv, og når det er vigtigt at bruge branche- eller virksomhedsspecifik terminologi. Det kan f.eks. være, hvordan du navngiver produkter eller tjenester i din virksomhed, eller de udtryk eller den jargon, der anvendes i din branche eller inden for dit specialistområde. Med adgang til den automatisk opdaterede termbase kan du være sikker på, at du altid bruger den korrekte terminologi til din virksomhed.

Kun et klik væk

Vores tilføjelsesprogram Memory Search er integreret direkte i Semantix Language HUB-værktøjslinjen og giver hurtig og nem adgang til din virksomheds oversættelser.

Effektiv og hurtig søgning

Vores avancerede søgemaskine bruger de nyeste søgeteknologier til at sikre, at du hurtigt og nemt kan finde det, du søger efter.

Få adgang overalt

Som cloudbaseret løsning kan du få adgang til Memory Search fra kontorer beliggende på forskellige lokationer, og det er derfor nemt for alle lokalkontorer at finde de korrekte termer på deres sprog.

Styrken ved Term Base og Memory Search

 

Udnyt det fulde potentiale ved Semantix Memory Search med vores tilføjelsesprogram Term Base. Ved at kombinere stærk terminologi- og oversættelseshukommelsesstyring har din virksomhed adgang til hele spektret af jeres sproglige data og dermed mulighed for at sikre den højeste grad af ensartethed på tværs af hele virksomheden.

Få mere at vide om tilføjelsesprogrammet Term Base

Når du er i tvivl …

Vi ved, at opretholdelse af termkonsistens er af stor betydning for alle flersprogede virksomheder, og med hurtig adgang til jeres godkendte termer undgås unødvendige trin i processen og mulige forsinkelser. Derfor har vi fokuseret på at gøre tilføjelsesprogrammet så intuitivt og praktisk som muligt.

Uanset antallet af sprog eller mængden af sproglige data i din termbase er det nemt at søge efter den pågældende kildeterm og få vist alle de sætninger og vendinger, ordet bruges i.

Interesseret? Book en gratis demo i dag!