Professionel maskinoversættelse gjort enkelt


Add-on: Secure Machine Translation

Få oversat dit indhold hurtigt og nemt med vores maskinoversættelsesværktøj, som opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder.

Vent et øjeblik, mens vi oversætter din fil!

spinner

Semantix Secure Machine Translation er fantastisk, når du har en stram deadline og skal bruge en oversættelse hurtigt.

Vores Secure MT-tilføjelsesprogram er den ideelle løsning, når du bare har brug for at forstå essensen af en tekst, f.eks. når du lige har modtaget en e-mail fra et af jeres internationale kontorer, kunder eller forretningspartnere.

Få din præsentation oversat til tiden 

Brug af maskinoversættelse betyder, at du hurtigt kan oversætte enhver form for indhold, når det er tilstrækkeligt, at du bare forstår den overordnede mening, uanset om det er en præsentation eller anden fortrolig information til dine interne kolleger eller dit kundeorienterede onlineindhold som f.eks. websider, fora og opslagstavler. Semantix Secure MT kan også bruge dine eksisterende oversættelseshukommelser til at maksimere nøjagtigheden af dine automatiserede oversættelser. 

Interesseret? Book en gratis demo i dag!

Sig farvel til kopiering og indsætning 


Uanset hvor meget indhold, du skal have oversat, håndterer tilføjelsesprogrammet Semantix Secure MT alt, hvad du præsenterer det for. Fra en enkelt sætning til hele manualer bevarer Secure MT formateringen af den oprindelige tekst, hvilket betyder, at du ikke længere skal bøvle med kopiering og indsætning.

Problemfri integration

Vores selvstændige Secure MT-portal er nu problemfrit integreret i Semantix Language HUB-værktøjslinjen. Tilføjelsesprogrammet er fuldstændig intuitivt og gør det muligt at håndtere Secure Machine Translation-processerne hurtigt og ubesværet.

Du skal ganske enkelt bare vælge kildesprog og de sprog, du har brug for. Derefter skal du enten indtaste eller kopiere og indsætte teksten direkte i HUB-grænsefladen eller uploade hele dokumentet.

Hvorfor maskinoversættelse skal foregå sikkert

 

  • At holde trit med det stigende antal krav til datasikkerhed i dag betyder, at beskyttelse af dine og dine kunders fortrolige oplysninger er vigtigere end nogensinde før. Med vores ISO 27001-certificerede Secure MT-tilføjelsesprogram kan du være sikker på, at dine maskinoversættelsesprocesser overholder kravene fuldt ud.

  • Med den stadigt stigende mængde oplysninger, der genereres af din virksomheds internationale kontorer, kunder og forretningspartnere, hjælper maskinoversættelse dig med at følge med på dit eget sprog – og med Secure MT-tilføjelsesprogrammet kan du gøre det på en sikker måde.