Sørg for, at din virksomheds budskab er det samme, på alle sprog

 

Add-on: Term Base

Bevar fuld kontrol over din virksomheds terminologi.

Oplev fordelene ved Term Base

  • Forbedret ensartethed
    Søg efter og genbrug din virksomheds fastlagte termer, og få et konsistent budskab. 

  • Intuitivt og bekvemt
    Vores brugervenlige tilføjelsesprogram betyder, at du kan styre dine termer som en professionel, og hvis du har brug for hjælp, står vores kundesupport altid til rådighed.

  • Total adgang
    Vores cloudbaserede løsning betyder, at dine medarbejdere kan administrere din virksomheds termer hvor som helst, når som helst.

Stærkt samarbejde 


Giv dine internationale kontorer mulighed for at administrere deres egne termer. Semantix Term Base decentraliserer styringen af virksomhedens terminologi og forenkler dermed hele processen for terminologistyring, så hele virksomheden kan være med til at spille en aktiv rolle.

Kun et klik væk

Vores tilføjelsesprogram Term Base er integreret direkte i Semantix Language HUB-værktøjslinjen og giver hurtig og nem adgang til din virksomheds terminologi.

En skalerbar løsning

Tilføjelse af sprog til din eksisterende termbase er enkelt og sikrer konsistent kommunikation på dine nye markeder fra dag ét.

Decentraliseret styring

Dine internationale kontorer kan vedligeholde deres egne termer og sikre maksimal effektivitet.

Styrken ved Memory Search og Term Base

 

Udnyt det fulde potentiale ved Semantix Term Base med vores tilføjelsesprogram Memory Search. Ved at kombinere stærk terminologi- og oversættelseshukommelsesstyring har din virksomhed adgang til hele spektret af jeres sproglige data og dermed mulighed for at sikre den højeste grad af ensartethed på tværs af hele virksomheden.

Få mere at vide om tilføjelsesprogrammet Semantix Memory Search

Et billede er vigtigt


Med Semantix Term Base kan du nemt vedhæfte billeder til dine termer. Et visuelt mærke sikrer, at dine medarbejdere har den rigtige term og giver vores oversættere den kontekst, de skal bruge for at kunne oversætte dine termer præcist.

Interesseret? Book en gratis demo i dag!