Sørg for, at dit budskab rammer plet

 

Add-on: Validation

Bidrag til og påvirk dine oversættelser ved at bruge dine egne interne eksperter til det vigtige indhold.

Oplev fordelene ved validering

 

  • Forbedret nøjagtighed
    At eksperter i virksomheden bidrager til oversættelsesprocessen er med til at sikre oversættelser, der gengiver jeres vigtige budskaber præcist.

  • Total adgang
    Du kan validere og kommentere oversættelser hvor som helst og fra en hvilken som helst platform.

 

Hvornår du skal bruge validering


Semantix Validation er beregnet til de tidspunkter, hvor du har brug for et ekstra par øjne på dit vigtigste indhold som f.eks. teknisk produktdokumentation, som kun dine interne eksperter har kendskab til.

Kun et klik væk

Når din oversættelse er klar i Semantix Language HUB, kan du starte valideringsprocessen med nogle få klik fra tilføjelsesprogrammet Validation på værktøjslinjen i hubben.

Intuitivt og bekvemt

Valideringsprocessen er så enkel, at du blot skal klikke på Improve for at redigere oversættelsen eller tilføje en kommentar.

Større ensartethed

Oversættelserne opdateres i overensstemmelse med kommentarer og ændringer fra dine lokale kontorer.

Forenklet valideringsproces

Det kan være en enorm opgave at skulle validere virksomhedens flersprogede indhold. Du skal holde styr på dine validatorer og sikre, at de leverer deres feedback til tiden og i det rigtige format. Med tilføjelsesprogrammet Semantix Validation er alt dette muligt via en enkel, cloudbaseret grænseflade. Det hjælper ikke kun dig med at være mere organiseret, men validatorer kan også få vist deres ændringer ved hjælp af den intuitive valideringsgrænseflade i tabelformat.

Total oversættelsesstyring

Semantix Validation er et af det stigende antal tilføjelsesprogrammer, der er tilgængelige for Semantix Language HUB, som er vores brugervenlige løsning, der holder fuldstændig styr på din virksomheds oversættelsesaktiviteter.

Find ud af mere om vores Language HUB

Interesseret? Book en gratis demo i dag!