Administrer flersproget indhold direkte i Episerver


Strømlin dit flersprogede digitale indhold direkte i din digitale platform med vores connector, som nemt kan integreres, og som automatiserer hele oversættelsesprocessen. Sig farvel til langsom copy-paste, og reducer time-to-market – hurtigt og nemt.

Få oversættelser ved at klikke på en knap!

Episerver CMS er et førende webindholdsstyringssystem og en programpakke til digital markedsføring. Systemet indeholder ikke umiddelbart nogen oversættelsesfunktion … det er her, vi kommer ind i billedet. Vores Episerver AutoConnect-connector gør det muligt at automatisere processen til oversættelse af dit websted i Episerver, så du sparer tid og penge. Med Episerver AutoConnect kræver det kun et klik at nå ud på de internationale markeder.

Hands
Intuitivt og bekvemt

Du kan integrere Episerver CMS med Semantix og bruge vores connector til at bestille oversættelser og indsætte dem direkte i dine flersprogede websteder. Det hele foregår i Episerver.

Money
Solidt investeringsafkast

Tjen din investering ind ved at reducere omkostningerne og ressourcerne med vores strømlinede oversættelsesworkflow.

Market

Forbedret time-to-market

Nå hurtigere ud på de internationale markeder med et strømlinet workflow, som du styrer fuldstændigt i Episerver.

Slut med at kopiere og indsætte

Vi ved, at det kan være kompliceret at oversætte websteder. Hvis du har et flersproget websted, ved du, hvor ensformigt kopiering og indsætning kan være. Med Episerver AutoConnect spilder du ikke tiden på overflødigt arbejde. Du skal blot vælge den tekst, der skal oversættes, og bestille den ved at klikke på en knap. Og når oversættelsen er klar, er det lige så nemt at importere den.

Sådan fungerer det

Bestil oversættelsen

Når dit indhold er klar, skal du bare anmode om oversættelsen direkte i Episerver-softwaren ved hjælp af tilføjelsesprogrammet AutoConnect.

Få oversat lige det, du har brug for

Bestil præcis det, du skal bruge, uanset om det drejer sig om flere sider, enkelte tekstafsnit eller endda sideoplysninger som f.eks. metadata og billedkoder. Når oversættelsen er klar, kan du publicere den med det samme eller gennemse den først … det bestemmer du selv.

Få oversættelser ved at klikke på en knap

Når du har bestilt en oversættelse, starter den automatiserede oversættelsesproces med det samme. Du kan overvåge den i realtid, og når vi er færdige, placerer vi automatisk dine oversættelser lige dér, hvor de skal være.

En enkel løsning, som alle har råd til


Reducer dine oversættelsesomkostninger med vores lave start- og månedsgebyrer. Med tilføjelsesprogrammet, som er nemt at installere og bruge, kan du administrere dine oversættelser som en professionel – og hvis du har brug for hjælp, står vores kundesupport altid til rådighed (hvilket naturligvis er inkluderet i det månedlige gebyr).

Nem at installere og bruge

Indledende møde

Når du har kontaktet os, aftaler vi et møde, hvor vi drøfter dine behov.

Installation af connectoren

Efter det indledende møde samarbejder vi med din Episerver-administrator om at konfigurere AutoConnect til din organisation.

Test af forbindelsen

Når connectoren er installeret, tester vi, at alting fungerer, som det skal.

Oplæring af dine brugere

Vi samarbejder med dig for at sikre, at dine medarbejdere oplæres og er klar til at bruge Episerver AutoConnect fra første dag.

Løbende support

Vores kundeservice står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp.

Bygget på viden og ekspertise

Semantix har samarbejdet med de bedste certificerede Episerver-udviklere om at lave en automatiseringsløsning, der bygger på vores ekspertviden om sprogbranchen. Og eftersom vi hele tiden forbedrer Episerver AutoConnect, får du altid den bedst mulige løsning.

Hvorfor skal dit websted oversættes?

Selvom over halvdelen af indholdet på internettet er på engelsk, viser undersøgelser, at forbrugerne er langt mere tilbøjelige til at købe produkter fra websteder på deres eget sprog end fra engelsksprogede websteder. Og efterhånden som flere og flere får adgang til internettet og handler online, er det blevet vigtigere end nogensinde før at kommunikere med forbrugerne på deres eget sprog.

Hvorfor automatisering er vigtigt

  • Det er nemt at tilføje flere sprog, så endnu flere kunder i hele verden kan få kendskab til dit brand.

  • Ved at automatisere oversættelsesworkflowet får du tid til at gå i gang med den opgaveliste, du ellers ikke får gjort noget ved.

  • Minimer risikoen for menneskelige fejl med vores automatiserede workflow, der giver konsistente resultater af høj kvalitet.

Interesseret? Book en gratis demo i dag!