Administrer flersproget indhold direkte i Paligo

Strømlin dit flersprogede digitale indhold direkte i din platform med vores connector, som nemt kan integreres, og som automatiserer hele oversættelsesprocessen. Sig farvel til langsom copy-paste, og reducer time-to-market – hurtigt og nemt.

Få oversættelser ved at klikke på en knap!

Paligo er en effektiv indholdsplatform, som anvendes til oprettelse og administration af teknisk dokumentation. Ved at anvende Paligos integrerede oversættelsesfunktion i kombination med Paligo-pluginen kan du automatisere oversættelsen af teknisk dokumentation, så det foregår hurtigt og effektivt, hvorved du sparer tid og penge. Med Paligo-pluginen kræver det kun et klik at nå ud til dine internationale kunder.

Handshake

Intuitivt og bekvemt

Bestil dine oversættelser, og indsæt dem direkte i din flersprogede dokumentation. Det hele foregår i Paligo.

Money

En løsning uden omkostninger

Paligo-pluginen er ikke bare gratis – det strømlinede oversættelsesworkflow sparer også tid og ressourcer.

Market

Forbedret time-to-market

Nå hurtigere ud til dine internationale kunder med et strømlinet workflow, som du styrer fuldstændigt i Paligo.

Det er legende let at oprette flersproget indhold


Vi ved, at det kan være kompliceret at udarbejde teknisk dokumentation. Og hvis man skal lave flersprogede versioner til sine kunder, kan det være endnu mere kompliceret. Hele processen automatiseres med Paligo-pluginen. Du skal blot vælge den tekst, der skal oversættes, og bestille den ved at klikke på en knap. Og når oversættelsen er klar, er det lige så nemt at importere den.

Sådan fungerer det

Bestil oversættelsen

Når dit indhold er klar, skal du blot anmode om oversættelsen direkte i Paligo – så klarer vores connector resten.

Få oversat lige det, du har brug for

Bestil lige det, du har brug for, uanset om det drejer sig om enkelte emner eller et helt dokument. Når oversættelsen er færdig, kan du godkende den direkte i Paligo … det bestemmer du selv.

Tilpassede, konsistente oversættelser

Du kan foretage små ændringer af oversat indhold og endda oversætte særlige passager ved hjælp af dine egne interne eksperter. Vores oversættere genbruger derefter dine tilrettede oversættelser for at sikre konsistensen i al din tekniske dokumentation.

Nem at konfigurere og bruge

Indledende møde

Når du har kontaktet os, aftaler vi et møde, hvor vi drøfter dine behov.

Konfiguration af connectoren

Eftersom oversættelsesfunktionen er tilgængelig i Paligo lige fra start, skal du blot indtaste dine Semantix-legitimationsoplysninger – så er du i gang.

Bestilling af oversættelser

Når dit indhold er klar, skal du blot bruge Paligo til at bestille en oversættelse direkte hos os. Vi giver dig herefter et tilbud, og så snart du har godkendt det, sender vi indholdet til en af vores oversættere.

Import af oversættelsen

Når dit indhold er blevet oversat, kan du godkende det direkte i Paligo.

Løbende support

Hvis du har brug for hjælp, står vores kundeservice altid til rådighed.

Et solidt samarbejde

Semantix og Paligo har stor erfaring inden for sprogbranchen og teknisk dokumentation og har specialiseret sig i at gøre livet lettere for tusindvis af kunder over hele verden hver dag.

Hvorfor automatisering er vigtigt

  • Det er nemt at tilføje flere sprog, så endnu flere kunder i hele verden kan få kendskab til dit brand.

  • Ved at automatisere oversættelsesworkflowet får du tid til at gå i gang med den opgaveliste, du ellers ikke får gjort noget ved.

  • Minimer risikoen for menneskelige fejl med vores automatiserede workflow, der giver konsistente resultater af høj kvalitet.

Interesseret? Book en gratis demo i dag!