Administrer flersproget indhold direkte i Sitecore


Strømlin dit flersprogede digitale indhold direkte i din digitale platform med vores connector, som nemt kan integreres, og som automatiserer hele oversættelsesprocessen. Sig farvel til langsom copy-paste, og reducer time-to-market – hurtigt og nemt.

Oversæt med ét klik!

Sitecore er en markedsførende digital platform. Den kombinerer indhold, handel og målretning, så du som marketingmedarbejder nemt kan skabe strømlinede og individualiserede oplevelser. Systemet indeholder dog ikke en oversættelsesfunktion ... det er her, vi kommer ind i billedet. Vores connector Sitecore AutoConnect automatiserer processen med at oversætte dit websted, så du sparer tid og penge. Nu skal du blot klikke en enkelt gang for at nå ud til dine internationale markeder med målrettet indhold.

Håndtryk
Intuitivt og bekvemt

Du kan integrere Sitecore med Semantix og bruge vores connector til at bestille oversættelser og indsætte dem direkte i dine flersprogede websteder. Det hele foregår i Sitecore.

Penge
Solidt investeringsafkast

Tjen din investering ind ved at reducere omkostninger og ressourcer med vores strømlinede oversættelsesworkflow.

Marked
Hurtigere time-to-market

Nå hurtigere ud på internationale markeder med et strømlinet workflow
– som du styrer 100 % i Sitecore.

Ikke mere copy-paste


Vi ved, at det kan være kompliceret at oversætte websteder og e-handelsløsninger. Hvis du har en flersproget platform, kender du alt til besværlig copy-paste. Med Sitecore AutoConnect spilder du ikke tiden på overflødigt arbejde. Du skal blot vælge den tekst, der skal oversættes, og bestille den ved at klikke på en knap. Og når oversættelsen er klar, er det lige så nemt at importere den.

Sådan fungerer det


Bestil oversættelsen

Når dit indhold er klar, skal du bare bestille oversættelsen direkte i Sitecore-softwaren ved hjælp af tilføjelsesprogrammet AutoConnect.Oversættelser ved klik på en knap

Når du har bestilt en oversættelse, starter den automatiserede oversættelsesproces straks. Du kan overvåge processen i realtid, og bagefter indsætter vi automatisk dine oversættelser lige der, hvor de skal være.Få oversat lige det, du har brug for

Bestil præcis det, du skal bruge, uanset om det er flere sider, enkelte tekstafsnit eller endda sideelementer som f.eks. metadata og billedkoder. Når din oversættelse er klar, kan du udgive den med det samme eller gennemse den først – du bestemmer.
En enkel løsning til en overkommelig pris

Reducer dine oversættelsesomkostninger med vores lave start- og månedsgebyrer. Med vores installations- og brugervenlige tilføjelsesprogram kan du administrere dine oversættelser som en professionel – og har du brug for hjælp, er vores kundesupport altid klar (naturligvis inkluderet i det månedlige gebyr).

Nem at installere og bruge

Indledende møde

Når du har kontaktet os, aftaler vi et møde, hvor vi drøfter dine behov.

Installation af connectoren

Efter det indledende møde samarbejder vi med din Sitecore-administrator om at konfigurere AutoConnect til din organisation.

Test af forbindelsen

Når connectoren er installeret, tester vi, at alting fungerer, som det skal.

Oplæring af dine brugere

Vi samarbejder med dig for at sikre, at dine medarbejdere oplæres og er klar til at bruge Sitecore AutoConnect fra første dag.

Løbende support

Vores kundeservice står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp.

Hvorfor skal dit websted oversættes?


Selvom over halvdelen af indholdet på internettet er på engelsk, viser undersøgelser, at forbrugerne er langt mere tilbøjelige til at købe produkter fra websteder på deres eget sprog. Og efterhånden som flere og flere får adgang til internettet og handler online, er det vigtigere end nogensinde før at kommunikere med forbrugerne på deres eget sprog.

Bygget på viden og ekspertise


Semantix har samarbejdet med de bedste certificerede Sitecore-udviklere om at lave en automatiseringsløsning, der bygger på vores ekspertviden om sprogbranchen. Og eftersom vi hele tiden forbedrer Sitecore AutoConnect, får du altid den bedst mulige løsning.

Hænder

Hvorfor automatisering er vigtigt

  • Det er nemt at tilføje flere sprog, så endnu flere kunder i hele verden kan få kendskab til dit brand.

  • Ved at automatisere oversættelsesworkflowet får du tid til dine kerneopgaver.

  • Risikoen for menneskelige fejl minimeres med vores automatiserede workflow, der giver konsistente resultater af høj kvalitet.