Få oversat en tekst med det samme ved hjælp af avanceret og sikker teknologi


Få oversat dit indhold hurtigt og nemt med vores maskinoversættelsesværktøj, som opfylder selv de strengeste sikkerhedsstandarder.

Book en demo

Beskyttelse af dine data


En maskinoversættelse er en oversættelse, som genereres af en computer uden menneskelig indblanding. Selvom maskinoversættelse (machine translation – MT) er blevet meget populært i de senere år, gemmer og behandler gratis online MT-værktøjer fortrolige data, og det er måske ikke i overensstemmelse med virksomhedens IT-sikkerhedspolitik. Med Semantix Secure MT har vi løst dette problem ved at gemme dataene i et lukket system, som ikke eksponeres på det offentlige domæne.

sack

Ubegrænset kapacitet

Uanset hvor meget indhold, du skal have oversat, håndterer Secure MT alt, hvad værktøjet præsenteres for.

tachometer fastest

Hurtig ekspedition

Få oversat dit indhold med næsten øjeblikkelige resultater.

user secret

Høj sikkerhed

Dine data krypteres og sendes sikkert – der gemmes ingen filer i systemet.

Omkostningseffektivt, hurtigt og sikkert

Den primære årsag til eventuelle brud på datasikkerheden er, at de fleste virksomheder ikke giver deres ansatte et sikkert alternativ. Med Semantix Secure Machine Translation får dine medarbejdere adgang til en sikker tjeneste til professionel brug, som garanterer, at oversættelsen foregår i et lukket system via krypteret overførsel (via SSL). Ud over at forhindre brud på datasikkerheden er sikker maskinoversættelse en omkostningseffektiv og tidsbesparende måde at oversætte på.

Sådan fungerer det

Log på hvor som helst

Brug den enkle, webbaserede brugergrænseflade til at logge på fra en hvilken som helst computer i organisationen.

Få oversat hele filer

Sig farvel til kedelig kopiering og indsætning. Med Secure MT kan du få oversat hele filer og samtidig bevare kildedokumentets formatering.

Skræddersyet til dine behov

For at optimere kvaliteten og nøjagtigheden af det maskinoversatte indhold kan vi hjælpe jeres virksomhed med at lave en specialtilpasset oversættelsesmaskine, som er skræddersyet til netop jeres branche eller emneområde.

En enkel løsning til en overkommelig pris

Begynd at oversætte med det samme med Secure MT’s webbaserede grænseflade. Med vores skalerbare løsning vil du blive opkrævet et lavt månedligt gebyr baseret på antal brugere. Og hvis du har brug for hjælp, står vores kundesupport altid til rådighed (hvilket naturligvis er inkluderet i det månedlige gebyr).

Nemt at komme i gang med, nemt at bruge

Indledende møde

Når du har kontaktet os, aftaler vi et møde, hvor vi drøfter dine behov.

Demonstration af produktet

Hvis du har brug for det, kan vi give en fuld demonstration af Secure MT.

Prøveperiode

Du kan få en prøveperiode, så du og dine medarbejdere kan vænne jer til at bruge værktøjet.

Sådan kommer du i gang

Begynd at bruge Secure MT i virksomheden ved at tilmelde dig og logge på. Det kunne ikke være nemmere!

Løbende support

Vores kundeservice er altid til stede, når du har brug for det.

Hvornår skal man bruge Semantix Secure Machine Translation?

Secure MT er den ideelle løsning, når du skal have hurtige resultater for at forstå essensen af manualer, e-mails, webindhold, opdateringer på de sociale medier og andet indhold, der er skrevet på et fremmedsprog. Desuden sørger Secure MT også for, at dit fortrolige indhold ikke deles på det offentlige domæne, hvilket er nok så vigtigt.

Gør dine oversættelser bedre

chart line

Trænet oversættelsesmaskine

Du kan forbedre kvaliteten af maskinoversættelsen ved at fodre Secure MT med indhold, som er specifikt for din virksomhed eller branche. Dermed “trænes” maskinen, så oversættelserne bliver mere tilpassede og naturlige.

user

Brug en oversætter for at få et bedre resultat

Hvis du vil sikre, at f.eks. licitationstilbud og teknisk dokumentation bliver helt korrekt, kan du lade en af vores professionelle oversættere redigere i det maskinoversatte indhold. Så får du det bedst mulige resultat.

Hvorfor maskinoversættelse skal foregå sikkert

  • Det bliver stadig sværere at overholde kravene til datasikkerhed. Ved at få oversat dit indhold sikkert i et system som eksempelvis Semantix Secure MT, er der én ting mindre at bekymre sig om.

  • Med den stadigt stigende mængde oplysninger, der genereres af virksomheder over hele verden, hjælper maskinoversættelse dig med at følge med på dit eget sprog – og med Secure MT kan du gøre det på en sikker måde.

Interesseret? Book en gratis demo i dag!